Sl.s.

Sl.s.

Anotace: .

Opiju Tě na mol svými řádky
obmotám Tě kilometry poetické látky
pak se můžeš do peřiny tulit
do snů, schovat do kouzelných ulit
jako kotě do klubka se svinout
probudit se ráno trošku s kocovinou

až opiju Tě na mol svými řádky
a ve snu začneš věřit na pohádky
až rozluštíš ty nejdivnější zkratky
a probudíš se ráno zase zpátky
do světa realit, kde vše není tak hladký
vzpomeň si na sen, přeju ať je sladký.
Autor slečNa Há., 17.10.2008
Přečteno 262x
Tipy 9
Poslední tipující: J.U. Ray, Špáďa, Holis, Lasska, Elisha, Flamy, Caracol
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

A také některé moc pěkné, neotřelé rýmy... je vidět, že sis s básničkou dala práci.

28.10.2008 16:21:00 | Špáďa

kouzelná, úžasná, dostává mě...

17.10.2008 18:06:00 | Lasska

Má to zajímavou myšlenku, líbí se mi.

17.10.2008 17:51:00 | Elisha

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí