Naděje

Naděje

Anotace: Dnes přináším trochu optimismu do této těžké doby..

Šero prostřeno před branou,
však zpod dveří světlo sálá,
není jasné - trochu stranou,
možná jen tušení volá.

Ale my můžeme doufat,
dar víry upadl z nebes,
rozhodnout se zdali zoufat,
proč když dar nám kdosi přines.

Víme že má cenu jít dál,
ano víme - je tu šance,
i když tu šerem vítr vál,
a vpřed vidíme jen tence.

Něco se skrývá za branou,
jako na listu krůpěje,
pochybnosti nechme stranou,
teď je tu pro nás naděje..
Autor Husky, 17.10.2008
Přečteno 325x
Tipy 4
Poslední tipující: Zasr. romantik, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Děkuji uctivě, bohužel je to u mě výjimka..

18.10.2008 17:53:00 | Husky

Krásně optimistické:)

17.10.2008 21:52:00 | kleopatra.sedma

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí