Robinson

Robinson

Anotace: ...stýská:-(

Zas nejhezčí den v týdnu
za sebou mít.
Zas čekat jak blázen
a o pátku snít.

Ujít pár kroků
po známých dětských cestách,
hlavu chvíli bez mraků,
chytit po záchraných vestách.

Obejmout přátelé,
hledět jim do očí,
uvidět přeslané
pohledy kočičí.

Zas jako dítě těšit se,
bez naděje v zítřek.
Zas celý týden plazit se,
být jako zklamaný skřítek.

Tam u nás v prostoru
lesy hezké mají.
Tam u nás bez strachu,
všichni s každým se znají.

Radim má hospodu,
Petričák smíšené zboží,
všichni tam pospolu
to občas ke štěstí stačí.

Tam starý kostel
nad stromami se tyčí,
bez stínu neznáma
mé srdce nahlas buší.

Tady já žila každý den,
tady postavili mi oprátku,
když vyhnali mě ven
jen s nadějí o pátku.
Autor ta co bývala Andělem, 17.10.2008
Přečteno 251x
Tipy 9
Poslední tipující: Ágnes, Bíša, Kubajss, malá čarodejnice wiggová netopýrková, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...možná nechápu to zcela, ale celé je to hezké, smutné, mrazivé, ale hezké...

17.10.2008 23:05:00 | malá čarodejnice wiggová netopýrková

ST! za obsah. Hodně myšlenkové. Jen ta oprátka mne trochu mrazí. Ale je to působivé.

17.10.2008 22:18:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí