Dlaně v ohni

Dlaně v ohni

Anotace: .........

obrovský měsíc
malý vlk
ztracené květiny
prázdné dny

nádherná žena
kroky po špičkách
smečka na lovu
z lovců strach

mlčení v rukou
třas v očích
bezedná noc
co si počít

zbraně na dešti
kdy se poštěstí
schovat tvář do vlasů
samotáři

políbit rameno
dlaní zmámenou
kontury stínů
horce obejmout

košilka saténu
záleží na jménu?
za suky dveří
začíná den

návraty do lesa
život na mechu
vzpomínka bezhlesá
pro jeho útěchu...
Autor Verena, 17.10.2008
Přečteno 248x
Tipy 22
Poslední tipující: jedam, pavlis, Raduzk, NikitaNikaT., Bíša, Holis, carodejka, Psavec, kavec, enigman, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Stipec jak vyšitej...
...košilka saténu záleží na jménu? to nemá chybu...

28.10.2008 20:20:00 | jedam

ST! za nápad a jistou originalitu. Báseň se mi dobře četla. Má to myšlenku a svoju hloubku. Povedené, pěkné obraty.

19.10.2008 16:10:00 | NikitaNikaT.

Moc pekne, preiroda je stejne fantasticka.

18.10.2008 17:31:00 | carodejka

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí