Prosím!

Prosím!

Anotace: Prosím Boha o pomoc! MÁM TAM 100PRO CHYBY

:-(

Prosím Boha o pomoc,
v tuhle proklatou noc,
jinak se zblázním,
ničím se vlastním myšlením!

:-(

Prosím Boha o pomoc,
jen tuhle dnešní noc,
jinak jí propláču,
to radši umřu!

:-(

Prosím Boha o pomoc,
ať zničí nastávající noc,
jinak se zlomím,
a už nikdy se na z pátek nevrátím!

:-(

PROSÍM BOHA O POMOC
Autor Vacluvka, 17.10.2008
Přečteno 219x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí