Páteční noc

Páteční noc

Přišlápnuta pracovní botou,
koncem týdne hrabu se ven.

Slyším ten okamžik,
kdy pátek na mne zvolá.

Pojď mezi nás,
čeká tě veselá chasa,

dáme si panáka,
to bude krása.

Chmelové šištičky
příjemně voní,
dvanáctka točená,
špatný svět
v dobrý mění.

Miluji páteční noc.
Je plna života,
má kouzelnou moc.
Autor devcatko z jetele, 18.10.2008
Přečteno 255x
Tipy 5
Poslední tipující: NikitaNikaT., čertíček, Bíša, fuu
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

S přáteli posezení je vždycky fajn, zvláště je-li tam lásk a s Tebou. ST!

01.11.2008 21:26:00 | NikitaNikaT.

Hezké vyznání,ale páteční den také není k zahození.

24.10.2008 15:59:00 | čertíček

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí