pozvolna brouzdám...

pozvolna brouzdám...

Anotace: Žiji a stále rostu,co chci udělat,udělám..

Pozvolna brouzdám krajem světel
a slyším radost z mnoha úst,
má výška stejná už pár neděl,
avšak dál cítím tělo růst.

Všem vidím z úst řinout slova písně,
svět v pravdě kol plný zázraků,
nedávno spalo tu maličké pískle,
dnes hlavu má ustlanou do mraků.

Netrápím mysl zde vzpomínkami,
kráčím jen s hlavou vzpřímenou,
oh lidé drazí,nejste sami,
žasnu sám nad svou výměnou!

Hledím na oči navyklé v šero,
jako šat protivné carevny,
dejte mi někdo papír a pero
ať popíši z výšky svšt barevný.

Šťavnaté hory neunikly potu,
pojící řeku jak jeden kvas,
tu slyším krávy,tu stádo skotu,
louky na zlato proměnily kvas.

V tom oparu já neztratil hlavu,
buďte si tím každý dobře jist,
když kouknete na udupanou trávu,
můžete v mých stopách verše číst.

Uslyšíte slova jež urodily píseň,
z větru melodii upletenpou včas,
jež uhasí v mnoha srdcích tíseň,
jako hrdlo sucha napěněný kvas.

Pozvolna kráčím krajem světel,
chci slyšet radost ze všech úst,
má výška stejná už pár neděl,
avšak dál cítím tělo růst.
Autor Zdenek, 18.10.2008
Přečteno 223x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí