Jednou

Jednou

Anotace: Pro člověka, kterej pro mě znamená všechno...pro povzbuzení tak snad to vyjde:)

Za každej den bez tebe,
za každou slzu slanou,
za každej okamžik vzpomínek…
Neboj, nás nedostanou.

Za každou výčitku,
dopis plnej zklamání,
za každý lásky vyznání,
jsme na roztrhání,
znáš moje doznání.

Za ty roky utrpení,
tvých očí plných slz,
trhají mi srdce,
bodají skrz na skrz.

Přijde čas odplaty,
budem spolu žít,
jen já a ty,
navždy spolu být.
Jednou to přijde,
já to vím,
ty to víš,
zatím jen sníš.
Autor Linuxa, 18.10.2008
Přečteno 244x
Tipy 4
Poslední tipující: Tomáš Marný, sondulacek, kleopatra.sedma
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí