Těžko je

Těžko je

Anotace: Život je zlej, zvlášť když je chlap na všechno sám...

Peněženku prázdnou mám,
a tak píšu dopis.
Ano správně,
Píšu právě vám.
Na konci můj podpis.

Potřebuji půjčit peníze.
Já vím chci po vás moc.
Dám za to to co roste na hlíze.
Děsí mě noc.

Nemůžu spát,
sleduji strop.
Děti si chtějí hrát,
skáčou přeze mě flop.

Nemám nic
a dlužím všude.
V očích hnis
a zápach v hubě.

Děti mi berou,
zůstávám sám.
Co to furt melou?
Ta paní a ten pán.

Říkají, že sedět pudu.
Do vězení na pár let,
moc veselý tam nebudu
a hodně se mi tam změní svět.

Moje děti neznají mě,
říkají, že nejsem táta.
Je mi z toho blbě,
asi vyhledám kata.

Aby ukončil mé trápení,
které způsobil ten pán a ta paní.
Autor Endosh, 18.10.2008
Přečteno 306x
Tipy 3
Poslední tipující: Pipl, Ty, sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí