Na věky

Na věky

Anotace: Po schůzce s mojí nejoblíbenější monikou.

Dávno, předávno, už jsou to věky
Co viděl jsem ji naposled
léta plynou jako proudy řeky
však setkal bych se s ní zas a hned.

Když od nás odešla
O kus dále jako to býva s časem
bylo mi smutno
já nechápal jsem.

Byl jsem moc malý
a jako každý
kdo nekoho rád měl
jsem žil chvíly osaměn.

Po 6 letech jsme se sešli
Změnila se , vyspěla
Z prva jsme se kousek přešli
štestí že mě videla .

Zašli jsme spolu na šálek čaje
a vzpomínali na ty chvile
na všechny krásné, smutné,vtipné
černé i bílé.

I po šesti letech
jsme si rozuměli
jako by to včera bylo
jako by nás to něco, či ten osud
nikdy nerozdělilo.

Naplnila mě silou,
radostí a vášni
k napsani téhle a dalších
upřímných básní.
Autor Surralis, 18.10.2008
Přečteno 536x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Káňátko
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí