Co je po smrti?

Co je po smrti?

Anotace: odplata!

Mlha přede mnou mlha za mnou,
kolem postavy s hlavou prázdnou,
kápě na ramenou schozena,
aura strachu jimi stvořena.

Kudy z kruhu přízraků?
Dovolat musím se zázraku,
Bože pomoz mi v této chvíli,
mě však jen odcházejí síly.

Blíží se peklem zrozené bytosti,
dřív lidé z nichž zbyly jen kosti.
Už jsou tu! Vrazil mi pěstí,
můj konec kapky krve věstí.

Za to co děláš zaplatíš,
přizraky Tě najdou i když spíš.
Autor Poetický Ďábel, 18.10.2008
Přečteno 297x
Tipy 4
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, igniss, Bíša
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

.. nevim, neni to zle, jen jsem se v tom nenasla...

18.10.2008 22:02:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí