Anděl smrti

Anděl smrti

Anotace: Inspirace v Children of bodom

Anděl smrti

V černém hávu snáší se k nám
Aby dotek anděla smrti ukázal vám

Jeho jméno bolest,
Kterou křičíme dál,
Jeho ratolest
Kterou zabijeme každý sám

Dotek andělské armády smrti
Zbrojí proti nám své vojáky
K počestnosti
K údělu nenávidět (ne)přítele

Nenávidím tebe
Nenávidím svět
Protože vidím v tobě sebe
Proto zabila bych svět

V tvých očích vidím odlesk pohrdání
Nade mnou
Plamínky ohně v nich plápolají
Nad tebou

Směrem ke smrti
K záhubě
Směrem ke konci
K odplatě!
Autor Yukki, 19.10.2008
Přečteno 282x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, NikitaNikaT., Káňátko, kryndy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Hodně silná a pocitová báseň. Má to svoju myšlenku a tak dávám ST! za obsah, kterému myslím rozumím.

20.10.2008 09:11:00 | NikitaNikaT.

Docela kruťárna...

19.10.2008 11:44:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí