Pro našeho Jacka

Pro našeho Jacka

Anotace: Přání k narozeninám

.
Když rozkošně podzim sedl si na stromy,
barvami maluje Tvůj dnešní den,
je to tak dávno přec rádoby,
zůstal čas pohřben v vzpomínkách jen..

Někdy však rozum klame zdání,
já posílám Ti toto přání,
my s Tebou jsme tu stále a rádi,
víme,že naše kroky měří teď znamení Váhy..

Hodně lásky, štěstí, zdraví!

Láska to je cukroví,
co se v srdci peče,
tohle těsto medový,
žádá hodně péče,
štěstí se zdravím se snoubí,
přejeme Ti z duše z hloubi!

Krásné narozeniny přeje Markéta a Petr
.
Autor Markéta.., 19.10.2008
Přečteno 261x
Tipy 5
Poslední tipující: Agniezka, Bíša, Káňátko
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Překrásné přání, určitě tomu člověku udělalo obrovskou radost...

19.10.2008 14:30:00 | Káňátko

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí