Sen

Sen

Anotace: Sním nebo jsem plně při smyslech?

Sbírka: Půlnoční valčík

Hlasy utichly bez jakéhokoli varování,
zvědavé oči se schovaly za víčka.
Vlahé bezvětří ztěžklo nad hlavou.
Všechen pohyb ustal, zaniklo mihotání
světélka. Vzduch se tetelí nad pískem,
hudba vzala mi ruce, tančím.
Ten tanec je sen a sen jsem já.
Slyším hlasy mnoha ozvěn
a cítím pohledy všech.
Jen já můžu, tak se dívejte.
Udělejte místo a s úžasem se dívejte.
Proudy vody tečou po zdech
světa, který zapomíná se smát.
Všichni se zastavte, já tančím,
svůdné pohyby, chci vidět světlo,
svítání časů, kterých se nemusím bát,
už vychází, slunce vychází.
Snad si zapamatují mé poselství,
které zjevilo se mi ve snu,
které jsem viděla jen já,
ale všichni o něm ví,
všichni přihlíželi mému tanci.
Chci vidět paprsky z vašich tváří,
chci vidět, jak rozkvétá louka ve vašich očích,
jak se do duší hudba a s ní tanec vrací,
už vychází, slunce vychází.
Autor Willou, 19.10.2008
Přečteno 358x
Tipy 1
Poslední tipující: Churry
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí