Víly

Víly

Anotace: Na tekoucí řekou vždycky někdo tančí...stačí si jen představit

Víš co se mi líbí?
Když nad vodou, která se víří,
vidím tančit víly.

Takové, které nikdo nevidí,
jen domyslet je můžeš
ty a nebo já
a voda ti to pošeptá.

Zvláštní zlatá záře
proniká skrz stromy,
jak světlo od oltáře,
odráží se od hladiny,
přímo do tvé tváře.

Kdo první byl,
už dávno není.
Vše se rázem někdy změní,
i pramen řeky,
jak obloha po setmění.

Cesta dlouhá zpočátku vždy zdá se
avšak není tomu tak.
Jen vidět je v celé své kráse,
drží směr a poznám ji i v hlase.

Proud vody náhle
odnáší mě s sebou,
však já se tomu nebráním.
Zůstanou zde víly,
které jsou mým vyznáním.
Autor greenus, 20.10.2008
Přečteno 379x
Tipy 4
Poslední tipující: Psavec, sondulacek, SZN
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Je to moc pěkné,povedla se,jen tak dál...

22.10.2008 19:54:00 | BARBYE

Moc hezká.

20.10.2008 19:35:00 | Psavec

krásná...voní pohádkou..

20.10.2008 12:20:00 | sondulacek

...krásné...zůstanou zde víly, čarující očarované zeleným příslibem, zpívající řekou a stříbrným větrem...až na věčnost...

20.10.2008 11:43:00 | SZN

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí