Štěstí

Štěstí

Anotace: Takové zamyšlení nad tím co tovlastně to štěstí je

Co je to vůbec štěstí?
Je to jen krátkodobý pocit kterým dostaneš pěstí?
Nebo je to něco víc?
Stejně ti z něj zbyde nic

Tak co je to vůbec štěstí?
Může být dlouhodobé?
A nebo taky jen krátkodobé?
To nikdo neví,
Ale i tu chvilku si ho cení

Štěstí je pocit,který potřebuješ
Někdy za něj vše obětuješ,
I pro tu chvilku abys ho mohl mít,
A ne jenom si o něm v koutku snít

A když ho dostaneš co s ním uděláš?
Podělíš se,nebo si ho pro sebe necháš?
Možná by si ho někdo zasloužil víc
Ale když mu nedáš nic,
Budeš vědět jak se cítí?
Asi ne co?je to jak nůž v břiše míti

Tak nad tím trochu pouvažuj!!!...
Autor Simaaa, 20.10.2008
Přečteno 483x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí