Ošklivá baletka

Ošklivá baletka

Anotace: ...a možná nebyla škaredá....a možná ani nebyla

v zablácených piškotech
sedí na okraji lavičky a nepřirozeně se krčí
..zakrývá tak obtloustlá kolena
Její zřasená sukýnka se jí perverzně vyhrnuje
a šplhá nahoru po zádech

Stehna se rozlévají mezi šprušle
a asi za chvíli stečou na asfalt
Vrásčitou tváří probleskl úsměv
vzpomínka?
nebo to celé bylo jen snění staré cikánky
se rty olepenými cigaretovým kouřem
Autor Zápěstí, 20.10.2008
Přečteno 353x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nebudu ti davat ´ST´, protoze podle me to hodnoceni neni az tak moc dulezity,hlavne ti nic nerekne.
je to dobrej text.dobra basen.libi se mi.

17.12.2008 21:46:00 | Layla.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí