BOJ

BOJ

Anotace: Proč vždy vyhraje...?

Lež pravdu stíhajíc
a do krve zbíjejíc.
Ty jsi jim samý med nalhala,
teď jsi za to pár ran schytala.
Pokud ještě mluvit tě uslyším,
těch pár ran povýším.
Z toho se neprobereš,
pokud těch keců neubereš.
Pak už lidé v tvou milosrdnost doufat nebudou
naopak těm zpropadeným červům zléstarosti přibudou.
Já přeberu tvé pravdy místo,
pak vládě nad světem budu blízko.
Bude jen lež a nic jiného,
žádné pravdy typu náhlého.
Všem bude líp,
to je můj lidstvu slib.
Autor BuF, 20.10.2008
Přečteno 359x
Tipy 1
Poslední tipující: Karmínka
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí