Dražba srdcí

Dražba srdcí

Anotace: Není dobré zaprodat své srdce...

Probíhá dražba srdcí.
První srdce patří krásné dívce,
hlásí se mnoho zájemců.
Ale každá dražba má svá pravidla.
Muž za pultem přijímá nabídky.
Jdou stále výš a výš,
její srdce bude zřejmě drahé,
protože nabídky jdou stále nahoru.
Proč tolik lidí chce srdce její,
jak ví, že je dobré?
Neví, soudí podle obalu
a málo dbají obsahu.
To srdce za hodně se vydražilo,
ten kdo vyhrál radoval se upřímně
a ostatní zklamaně dívali se do země.
Další srdce bylo mužské,
ten pán byl starší, ale usmíval se,
byl daleko krásnější,
ale nikdo ruku nezvedal, nikdo nic nenabízel
Ten muž za pultem hledal v davu marně,
marně znovu všechny v sále vybízel.
Pak náhle z davu jedna ruka nahoře.
Kdo je to? Všichni otáčí se...
Je to ta dívka, co právě srdce prodala
tvář její slzy pokrývaly,
Tou ztrátou srdce teď ztratila svou tvář.
Kdo jednou srdce ztratí,
těžko nové dostane.
Ale ta dívka tohle věděla
a proto taky plakala.
Moc chtěla mít srdce zas.
A tak se taky stalo a ona srdce vyhrála
Autor greenus, 21.10.2008
Přečteno 259x
Tipy 3
Poslední tipující: Modrý Anděl, Neriell, sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí