oprimista!

oprimista!

Anotace: no jo..proste pet minut na cokoliv..:)

Ač zdá se mi, že nemám slov
nad věcmi co se dějí,
že nevnímám a nedoufám v to
že přijde to co není.
že bude láska nadšení
a souhra soulad krása
vím že prostě přijde den
kdy zvítězí nad smrtí láska!
Autor klajusenka, 21.10.2008
Přečteno 223x
Tipy 2
Poslední tipující: PIPSQUEAK
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí