Prohra

Prohra

Anotace: ...

Velitel volá smyslů zbavený,
Kouká dolů na své vojíny,
Bezmocně za hlavu se chytá
Okolo smrt lítá

Vzduch je cítit krví,
Vidíš jen bezmocné tváře,
Odpočívat nemohou, jen mrtví,
Ve tmě polární záře
Autor Sllunce, 21.10.2008
Přečteno 212x
Tipy 4
Poslední tipující: Alasea, Jamesow, sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí