Osud

Osud

Anotace: Nevím nevím co říct k tomuhle

Ty krutý osude,ty s náma ale zametáš,
Ani tu hromádku štěstí nám nenecháš
Ty krutý osude,naše životy tenkým štětcem maluješ
Z nešťastné lásky a trápení se jen raduješ

Proč tohle všechno děláš?
Proč v duši nám klid nedáš?
Umíš nás jen trápit
Slzami nás necháváš dávit

Mysli na ty lidi co chtějí být šťastní
Ti lidi jsou tak hezcí,chytří a slastní
Dopřej jim prosím aspoň na chvíli radost
Ať svět není jen utrpení,smutek a starost
Autor Simaaa, 21.10.2008
Přečteno 287x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

o:))

21.10.2008 16:32:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí