Vzpomínáš...???

Vzpomínáš...???

Anotace: no coment

Vzpomínáš...jak jsme spolu chodili ven???
Bylo nám jedno,zda-li je noc nebo den...
Proč už to tak není...Proč jsme tak vzdáleni???
Protože vše se jednou změní???Možná jsme jen zmateni...

Proč vše takhle skončit muselo???
V mé paměti,jako by se to stále vracelo...
Společné slzy...Společný smích...
Neuvidím to už v očích tvých...

Každý jsme teď jiný...Už se neznáme...
Ale muselo to takhle být???
Vidím jen obraz stinný...Už nikdy to nepoznáme...
Každý musí si svou cestou jít...
Autor Danik, 21.10.2008
Přečteno 570x
Tipy 10
Poslední tipující: Holis, Modrý Anděl, strašidýlko-střapatý, Zasněný básník, sondulacek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

Pěkné..taky něco takového ted prožívám :) :(..

24.01.2009 19:38:00 | naivní_ufon

to je moc krasny,ale smutny,take jsem ztratila pratele,a kladla jsem si hodne podobne otazky

22.10.2008 07:22:00 | strašidýlko-střapatý

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí