obrácení se ke světlu

obrácení se ke světlu

Anotace: ...jen tak pro radost...

sedí žaba na prameni
na prameni čisté lásky
čisté lásky pro radost
tímto pro nás není dost
není dosti statečných
co by chtěli zničit hřích
hřích je tu pro pobavení
stal se věci každodenní
každý den tak řešíme
brouky v hlavě podivné
podivné jsou i ty snahy
vyčistit si naše hlavy
naše hlavy jsou jen ego
čistit srdce má být krédo
krédo které v okamžení
všechny hříchy v těle mění
mění je na čisté světlo
čisté světlo jak je známo
to je láska, blaho samo
blaho samé dodá síly
statečným by odstranili
ropuchy co srdce dusí
dusit přestane se ten
kdo stíny přijme za svůj gen
i genem tímto záporným
učí se být královským
královsky pak srdce tluče
září, dýchá, usmívá se
usmívá se na svou duši
čisté srdce, to jí sluší
slušivé je i, ne ze zvyku
co na srdci to na jazyku
jazykem pak můzeš rád
libá slůvka rýmovat
rýmovačku pro radost
hned je lásky všude dost

statečná tu taky je
má básnická palilogie
kritiku buď charmeur
pro začátek tohle ber
Autor nrocinu Jednorožec, 21.10.2008
Přečteno 278x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí