Politik

Politik

Anotace: :(

Stanoveno jest
vládne kdo nemá čest
a ten kdo ji má
plevou se nazývá.
Hladce a obrace
zlé jsou tvé vibrace
vodopády lží se bijí
když je měníš každou chvíli.
Hrabeš si pod sebe
pryč jsou mé naděje
prioritou tvou
hlavní je zbohatnout.
Osud lidu lhostený ti je
kdo nekrade nevyhraje
jen otupit naše smysly
aby nám ksichty zkysly.
Dozrála tvá doba
kdy doseta byla zloba
teď sklízíš co jsi zasel
tak si tu klidně jásej.
Politické svinstvo špíny,
hází na nás tuny hlíny
zasypat a udusat
hlavně ať je na čem stát.
Autor Ďábel sám, 21.10.2008
Přečteno 218x
Tipy 5
Poslední tipující: Bíša, Neriell, isisleo, Efiee
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Volby nevolby, to se prostě změnit nedá...politik byl, je a zůstane navždy politikem...:o(

21.10.2008 21:26:00 | Efiee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí