Sebevrazi

Sebevrazi

Anotace: .

Zahleďme se v ráj
tu nezmůžeme mnoho
sychravý máme máj
tu nemáme žádnou moc

Zahleďme se v den
kde není touha chvílí
vždyť my zmůžeme se jen
na noc,kde se všichni mýlí

Probuďme své drobné duše
zabijme pro ně svět
vodu nechme stéct suše
a v krvi pomilujme se

Vzpomeňme na to,co není
co bylo,se hned změní
když opustíme své sochy
když zradíme své kameny
Autor Human Shadow, 21.10.2008
Přečteno 241x
Tipy 1
Poslední tipující: Zdenek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

nesedi ti rýmy..obsah mne celkove nezaujal .. snad jindy

21.10.2008 21:19:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí