komančové

komančové

Anotace: volební

Rudá záře nad zemí
čím dál více září
dej si bacha v ůnoru
v říjnu nebo září
vždyť i díra v ozónu
roztahuje pracky
ať si zase neopálíš
na hubě otisk facky
ať ti pláž zas neseberou
žes mněl velkou deku
zpátky ni krok novou érou
cestou do pravěku...
Autor zenge, 21.10.2008
Přečteno 219x
Tipy 4
Poslední tipující: Mario de Janiero, Efiee, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Bacha, pod modrou metalízou je rudá základovka...

21.10.2008 21:25:00 | Mario de Janiero

Dobré vědět koho nevolit..."o)

21.10.2008 21:22:00 | Efiee

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí