Golfové balady a romance

Golfové balady a romance

Anotace: Proč by měl právě golf stát stranou skutečné a kvalitní poezie. Toto bílé místo v moderní básnické tvorbě jsem se rozhodl zaplnit následující minisbírkou...

Golfové balady a romance

Dvojsmyslná básnická alegorie o limitech mužské sexuální výkonnosti

Soutež o největšího samce
končí na deváté jamce.

První špatná rána

Hned první ranou
švih jsem to stranou.
Zaletěl mi míček
do stromů a do kytiček.

Je to tím, že trojka dřevo,
zanáší mi kapku vlevo.

O zdravotních rizicích hry za nepříznivých povětrnostních podmínek

V sobotu jsem na greenu
chytil strašnou angínu

Druhá špatná rána

Co to s sebou hrnu?
Na holi kus drnu!

Kdyby mě má milá
tou holí radši zbila.

Masožravá žížala

Na golfovém odpališti
moje láska divě piští

žížala ji požrala,
proto se tak dožrala.

Golfová gramatyka

Kamsy se my zakutálel
odpálený mýček
a s ným se my poztrácely
y pár měkkých ýček

Milostné zklamání aneb tys to fakt udělala

Vzalas mě golfou holí,
je mi to líto...
...a taky to bolí.

Třetí špatná rána

Žbluňk...!

Inzerát

Vyměním zelenou kartu
za jednu kusovou Spartu

Zn. doplatím
Autor Milan Novák, 21.10.2008
Přečteno 360x
Tipy 3
Poslední tipující: Mbonita, Špáďa, WAYWARD
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

vynikající ..taky hraju,je to krásný sport...a zaslouží si i krásné obrazné básně:-)

22.10.2008 08:20:00 | Mbonita

tak to mě pobavilo! začínám s golfem,tak jsem se do toho docela vžila.

21.10.2008 23:34:00 | Si.Mon

...jednu Spartu máš

21.10.2008 23:33:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí