Poctivý pecen

Poctivý pecen

Anotace: ***

Jak pekař hnětu mělký tovar,
zpod vůní, barev zřím já jakost,
noc padla, usnul velký Solar.
Ne spánek, přepadá mne marnost.

Dnes, Lásko, pohlaď moje boky,
chci s tebou rajský bochník upéct.
Pro hutný chléb je třeba mouky,
již smlely mlýny snivých cest.

Jen dobrá kůrka je věru málo,
jen zlaté máslo je věru málo,
jen sladká vůně je věru málo,
jen pecen z lásky vskutku nasytí!
Autor Faust88, 22.10.2008
Přečteno 257x
Tipy 5
Poslední tipující: Unyle Pěl, Bíša, sondulacek, WhiteSkull
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí