Svět protikladů

Svět protikladů

Anotace: jujutosemja

Sbírka: Básně milovaným

Kolem je tolik lidí,
přesto se cítím sama
jsem šťastná,
avšak to nic neznamená.
Smutek při tom cítím.

Jsem mladá,
ale v duši stárnu,
jsem stejná jako dříve
a přesto tak jiná.
Svět protikladů,
to jsem já,
stejná a přesto jiná!

Venku svítí,
přece nic nevidím,
je mi teplo,
přesto cítím chlad.
Jsem nemilovaná,
přesto mě máš rád.
Svět protikladů,
to jsem já,
miluješ mě,
přesto pro tebe nic neznamenám.

V létě cítím chlad,
při nudě se bavím,
vím, že mě máš rád,
přesto tě nesvádím...
Autor tmavovlaska93, 22.10.2008
Přečteno 266x
Tipy 2
Poslední tipující: WAYWARD
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

...rozumím tomu,ikdyž jsem chlap

22.10.2008 20:37:00 | WAYWARD

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí