Jsi jediná...

Jsi jediná...

Anotace: znáte, když jste zamilováni...Zkuste napsat dojem =)

každým dnem se na tebe těším,
až tě zase mohu uchopit...
Jsi krásná jako vycházející slunce,
jsi okouzlující jako širé moře...

tak krásné je s tebou se procházet po louce,
jednou jsme dole a také nahoře...
Avšak chci uchopit tvé teplé ruce...
Miláčku, zde máš mé srdce...

jsme spojeni v jedno celé...
tvou něhu mi dávat je velice nálehavé...
Ty víš!Že tě miluju, lásko...

Ptáčci tě doprovázejí tvou tichou chůzí,
Autor Ty, 22.10.2008
Přečteno 375x
Tipy 2
Poslední tipující: jedam, Zdenek
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

carovnostou oplyvaju niektore verse -to jest moj dojem,na posudzovannie pocitov zamilovanosti sa necitim

10.03.2009 20:21:00 | Terulienka

.. nevim, nejsem zamilovana

23.10.2008 09:45:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí