cynická něžnost

cynická něžnost

Anotace: ...........

dětské představy utekly za Kvakem a Žbluňkem,
mezi stránky,
kterými ráda listuju

stejně jako si ráda povídám
s Malým princem,
ve chvílích,
kdy moje duše potřebuje něžnost bez otázek
...a bez tečky
...jen nežnost doznívající do noci...

pak cynická první ranní cigareta
s Bukowskiho verši
dokáže potěšit mou temnou část

...stejně jako jeho humor...

miluju poezii jeho humoru
///////////////////////////poezii v jeho očích///////////////////////////

miluju oranžovou,
vždycky když naskočí červená....

/....i want to hear what you've got to say.../
Autor mattoni.uz.neni, 22.10.2008
Přečteno 265x
Tipy 9
Poslední tipující: Holis, stmivani.na.lepsi.casy, Mbonita, WhiteSkull, Montynka, WAYWARD
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

hodne dobry

23.10.2008 19:29:00 | stmivani.na.lepsi.casy

... interesantni dilo...

23.10.2008 09:43:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí