...Říjen...

...Říjen...

Ještě má chladem ztuhlé prsty a dech
ještě stojí na zápraží dveří
ještě má listí ve vlasech
ještě cítí...že jí věří

ještě jí říjen
pije z dlaní
ještě jí říjen
v oku hoří

a může pro ostatní bláznivou se zdát
a může podivnou být pro jiné
když ji milý řekne mám tě rád
svět okolo se prostě rozplyne...

přes celý město jí doprovodil domů

a proto tančí na barevném listí
a chodník za rohem je její de la rue
a velký jablko o svetr si čistí
a nedá ho...ani za tisíc dolarů...

to jablko jen pro ní utrh´ ze stromu...

ještě mu říjen
voní z dlaní
ještě mu říjen
v tříslech hoří.
Autor STIMPRE, 22.10.2008
Přečteno 332x
Tipy 32
Poslední tipující: Barunka.K, ni.va, NikitaNikaT., Holis, denebrin, vapiti, Jiparo, Žqáry, Jin, Štěpina G, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (2x)

Komentáře

říjen už si poposedl vedle
červená dohněda shořela
zelené zůstalo jen jehličí jedle
zas brzo červená a zlatá
ozdobí jí docela

11.11.2008 14:37:00 | ni.va

Maková,nadějná a líbivá

29.10.2008 10:56:00 | Vivi.~2

a takhle by to chtěla každá pampeliška... napořád...

23.10.2008 07:29:00 | Žqáry

a ještě z října piješ
už jenom vzpomínek
to za rok, kdy sám už žiješ
z požáru touhy je jenom plamínek

22.10.2008 21:33:00 | Verena

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí