Ranní blues

Ranní blues

Anotace: joo takle bych chtěla vztávat každej den

Zejtra ráno vztanu
a ostříhám si vlasy
pro ten skvělej pocit,
že se věci mění.

Přivítám svůj den
bluesovou melodií
a pak si namažu
croisanty marmeládou.

K ranním zprávám z rádia
uvařím si kafe
a budu se těšit
i když hlásí zataženo

Včerejšky jsou dávno pasé
vyhodím je z okna ven
jak ty dlouhý hnědý vlasy,
co už nejsou mý.

Zastavím si čas,
obuju máminy lodičky
a budu jako malá holka
dělat všechno naruby.
Autor mňousek, 22.10.2008
Přečteno 297x
Tipy 2
Poslední tipující: blue
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

no, zajimave predstavy,ale pro me po basnicke strance slabe

23.10.2008 09:39:00 | saddova

vlasy si nech!

třeba jen změň účes ;)

jinak, pěkná svěží básnička, povedená :)

23.10.2008 00:36:00 | blue

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí