u Třeboňskýho pivovaru

u Třeboňskýho pivovaru

Anotace: ..

K Třeboňskýmu pivovaru
na rande si pozvu Báru
když počasí se nezkazí
tak půjdeme po hrázi
kolem půlky Světa
u obory se stádem koní
tam jí řeknu jak jí voní
vlasy plný léta.
Voní ,voní na míly
lesem,loukou,obilím
i s alergií na pyly
v tom poli ji opylým..
Autor zenge, 22.10.2008
Přečteno 235x
Tipy 3
Poslední tipující: Zpátky, raďo, NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

:-d

23.10.2008 09:36:00 | saddova

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí