Citáty

Citáty

Anotace: Citáty

Svoboda je usměvavou krutostí,
protože vždy řekne Ano,
když vy potřebujete Ne!

Lidská spravedlnost je věčně nadrženou čubkou,
kterou neukojí král,císař,vrah ani obyčejný zlodějíček,
pouze a jedině Bůh ji přiměje k orgazmu!

Moudrost je učitelkou národa,
chytrost jeho matkou,
vzpomínky macechou,
paměť Popelkou
a zrada Princem.

Tento citát věnuji mocnostem,které nás zradily
30.9.1938.
Autor Brožová Anna, 23.10.2008
Přečteno 307x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí