Láska je naděje

Láska je naděje

Anotace: Láska jsou nejen krásné pocity, ale i strach a pochyby

Láska blízká i vzdálená,
láska živá i pohřbená.
Láska, jenž hřeje u srdce,
láska počátku a u konce.

Něžný cit, jenž sílu dává,
krásný sen, jenž v noci se zdává.
Třpytivý smích a světlo v očích,
tmavý stín po probdělých nocích.

Hvězdný prach, jenž ulpěl ti na tváři,
kometa, která v srdci mém se rozzáří.
Hřejivý pocit blízkosti,
dotyky letmé, plné něžnosti.

Splynutí těl, myšlenek a citů,
roztoužený tanec v měsíčním svitu.
V objetí tvém nad ránem usínám,
v bezpečí lásky, strachy své již nevnímám….
Autor Alasca, 23.10.2008
Přečteno 283x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí