Čas

Čas

Anotace: Zkus chytit čas...

Je zvláštní vidět jak běží čas.
Nechytíš ho, nevidíš ho
je vždycky v každém z nás
i všude kolem zas a zas.

Hojí rány na těle
hojí rány v duši,
jen mu dej trochu místa
a on ukáže se dozajista.

Je to lék,
ale umí být i krutý
a každému dává i bere stejně,
je vlastně jak strom dutý.
Ukryje tě, ale najde si tě hned,
pak pocítíš ho, jak na hlavě střep.

Času nemáš míň nebo víc,
máš ho stejně celou dobu
jednou od tebe a jindy tobě vstříc
jako všechno má svůj rub i líc.
Na začátku i na konci nezbyde z něj nic.
Autor greenus, 23.10.2008
Přečteno 244x
Tipy 2
Poslední tipující: BARBYE
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí