Život si jak chce letí

Život si jak chce letí

Anotace: stačí kouzla a čáry???

život o závod kolem letí
já nejsem já, připadám si spíš jako holka na koštěti

recept na štěstí a pohodu jako většina kolem sebe hledám
v letu se nakláním, hlavu otáčím a z koštěte se nebezpečně zvedám

k magii a čarování stačí kouzelné kvítí
to ale kvete jen tehdy, když slunce do duše svítí

Slunce na obloze a pomoc pro duši hledám…
… ještě mám síly dost, jen tak se nedám!
Autor akneliam, 23.10.2008
Přečteno 361x
Tipy 8
Poslední tipující: Pavelpaja, střelkyně1, Psavec, Bíša, kryndy
ikonkaKomentáře (2)
ikonkaKomentujících (2)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Krásné počteníčko!:o))

25.12.2008 12:39:00 | střelkyně1

Vidim v tom velkou pravdu... Též hledám...

23.10.2008 13:36:00 | kryndy

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí