zrození pisálka rýmů

zrození pisálka rýmů

Anotace: tak nějak to asi bylo a možná ne ..

Je jedno kdy a jedno kde

narodil se človíček

na jeho jméně dnes už nesejde

důležité je však co dostal vínku od sudiček
.
nikdo tenkrát netušil

co je vlastně zač ...

jeho šťastný otec se do němoty zpil

a celou tu noc provázel matčin šťastný pláč
.
pak když za čas

když začal vnímat svět

promlouval k němu jeho vnitřní hlas

a mysl měl zmatenou jak krasohled
.
z naivního človíčka

se stával schopný muž ...

poznal jak ostrá může být žiletka

jak zákeřný může být nůž
.
poznal krásu a něhu žen

přátelství a lásku

zradu nenávist a zlý sen

i spousty pomatených "pásků"
.
pak poznal že jsou nejblíž mu verše

krásné a sladké rýmy psané

hudba co ho do ucha kouše

snění bezstarostné ...
.
zamiloval si psát

vsouvat svoje city emoce do řádků

bavilo ho si se slovy hrát

i napsal první básničku ..
.

.

.

---
Autor Jan Střelec, 08.10.2004
Přečteno 523x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí