Sbohem Praho

Sbohem Praho

Anotace: nevim přesně kam to zařadit..

Sbohem Praho
nashledanou město sta věží
víš ze se loučím jen stěží
nashledanou Praho je čas sbohem si dát
musím odejít i když tě mam tak moc rád

už slyším jak všechny tvé zvony zvoní
smutné myšlenky se teď v mé hlavě honí
a tvé kouzlo stéle nový turisti berou
nejen hotely se o jejich přízeň perou

víš že právě ty jsi to srdce Evropy
co dělá bohatou malou zemi bez ropy
kde našli štěstí snad statisíce lidí
ale kdo z nich tvou pravou tvář vidí

kéž by ostatní poznali tvé kouzlo
kéž by i do jejich srdcí vklouzlo
ty nám totiž už mizíš úplně sama
ztrácíš se lidem přímo pod rukama

sbohem Praho víš mám tě moc rád
bude si mi to tobě v noci zdát
jestli však dokážu i jinde spát
ty jsi můj domov a mám tě rád
Autor někdojiný, 23.10.2008
Přečteno 274x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí