Ubližila jsi mi:(

Ubližila jsi mi:(

Anotace: Kámoška která jenom ubližuje, které jsem hodně věřila a tajemství jí svěřila, holka která mě někdy podržela ale která mi taky hodně ublížila.Holka kterou jsem měla hodně ráda, ale ted už mi zbíva jen to jedno slovo ZRADA:(Nejde na tebe zapomenou!SBOHEM

I když jsi mě zradila,
tak ja jsem ti to odpustila.
Ale to byla velká chyba,
protože ty si to udělala znova.

Snad ani netušíš,
jak bolí zrada kamaráda.
Ráda bych ti všechno řekla,
ale nejde to, ty by si před pravdou radší utekla!!

Chtěla bych zapomenout,
ale nejde mi to.
Už nechci další bolest prožít,
jen z toho, že ty když někomu ubližuješ tak se bavíš.

Už nechci tě nikdy vidět.
Už nechci aby si na mě promluvila.
Už pro mě budeš jenom vzduch,
který jsem někde zahodila!!

Jsi ta nejhorší kámoška,
kterou člověk může mít.
Už přestává z toho všeho moje srdce bít.
Si jako opoužíta rohožka!
S kterou nechce mít nikdo nic společnýho.

Už tvoje jméno a příjmení nikdy nevyslovím,
už tě na ulici nikdy neoslovím.
Protože to co si udělala ty,
to by neudělal nikdo jiný!

Ubližovat to by ti šlo že?
Ale omlouvat se to tě nikdo nenaučil!
Stejně i kdyby ses mi omluvila,
nikdy bych na to co si mi udělala nezapoměla.
Ty umíš jenom ubližovat nic víc,
však mě teď nezbilo kromě trápení vůbec nic!
Autor Vanesska, 23.10.2008
Přečteno 378x
Tipy 6
Poslední tipující: Bíša, BARBYE, Modrý Anděl, sondulacek
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

jj..vypiš se z toho a bude líp.Není důležité,zda se básnička zalíbí,ale jde o tvé pocity.Drž se a nezoufej...člověk který zradí,nestojí za to.

23.10.2008 17:09:00 | sondulacek

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí