Klam

Klam

Anotace: Je třeba si dávat pozor,komu uvěříme!!

Tiše a obezřetně,
splétal jsi své sítě,
sítě,které já jsem neviděla.

Tak lehké,nevinné a hebké lži,
chvěli se,když do tvé pavučiny foukal vítr..
Každé utkané vlákno,
bylo dalším krokem toho klamu...

Byl jsi křižák,
trpělivě čekající na svou oběť...

A jednou kolem letěla muška,...
dlouhou dobu jsi ji pozoroval svýma jiskřícíma očima,
trpělivě vyčkával jsi,
sledoval ji,
jak den po dni je blíž tvé pavučině...
těm spletitým vláknům klamu.

Nastal ten den,
chytila se do tvé sítě,
a tys stále vyčkával...

Vlákna byla tak hebká a jemná,
že nepoznala jejich skutečný význam,
bezstarostně a naivně,myslela si,
že ti může věřit...

Až jeden večer...chladná noc,
zima a mráz obmykají její křehké tělo,
cítí,jak ubývá ji sil.

Zalesknou se tvé kruté oči,
nastal tvůj okamžik,
vylezeš ze svého skrytu tmy,
a zraňuješ svými slovy její city...

Škodolibý úsměv ti na tváři hraje,
když vidíš,
jak kanou její slzy do tiché noci,
jen měsíc,
je svědkem tvých krutých slov.

Ale i když jsi potrhal má křídla,
tak stále můžu létat!!

---------------------------------
Tobě neodpustím,jsi hajzl!
Autor Janetee, 23.10.2008
Přečteno 363x
Tipy 18
Poslední tipující: strašidýlko-střapatý, Kapka, el viento, carodejka, Jahodová kopretina, Walentine, Janulety, Chancer, Bíša, WhiteSkull, ...
ikonkaKomentáře (5)
ikonkaKomentujících (5)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Nádherně vyjádřená myšlenka...ST!

20.02.2009 13:41:00 | Kapka

Velice pekne jsi vyjadrila svoji myslenku, tak srdecne a lehce.

09.01.2009 15:46:00 | carodejka

Krásně vyjádřeno..plné citů...myslím že ti rozumím:-)

01.12.2008 16:01:00 | Jahodová kopretina

No teda, ty ses rozohnila! Ale chápu Tě...
S poraněnými křídly se těžko létá. Taky záleží na míře porušení, ale stejně..je lepší mít po ruce padák nebo raketový baťoh :-))

Fide, sed cui fidas, vide - Důvěřuj, ale dívej se komu ;-)

23.10.2008 22:23:00 | Chancer

...neohlížej se a leť, přeji Ti hodně štěstí :-)

23.10.2008 21:00:00 | JaniHani

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí