Pohádková

Pohádková

Anotace: Sny a touhy...

Než usnu

Povím si na papír

Pár podivných bolavých slov

O lásce, o zradě

O tom, co zbylo

Když za oknem je čistě bílo

Počítám hvězdy

Vzpomínám na Tebe

Bojím se prosím

A koukám na nebe

Za úsměv Tvůj

Kus dala bych srdce

Chci cítit dech tvůj

A Tvé něžné ruce

Neprosím, zoufám, žaluji

Smutným tvorům

Usínám, bráním se

Bezesným bojům

Pochop, co cítím

Netrap mě, lásko

Pochop a čaruj

Změň city v krásno

Pohádka na papír

Princezna stůně

Chybí tu princ

A něžná vůně

Tělo jen touží

Mysl jen čeká

Čeká a souží

Souží se pro člověka

Jen tiše žaluji

Hvězdám a pláču

Po stěnách maluji

Maluji, kroužím

Tichounce kráčím

Poslouchám lásku

Říká mi, neboj se -

Bojím se, ...!

Zradili, zradili!

Srdce mé naříká

A hledá pomoc

(Nehledá málo

A nehledá moc)

Hledá jen básníka

Co kouzlí něžně

Umí říct:

Lásko, nechci jen zběžně

Zašeptat do oušek

Pár něžných slovíček

Zasmát se, otočit

Opustit tvůj drobný střevíček

Nechci tě více už

Nechat tu samotnou

Tak dlouho stát

Lásko, věř mi, já tě mám rád!
Autor KreestynaK, 23.10.2008
Přečteno 249x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí