Špatné časy

Špatné časy

Anotace: vítejte ve špatných časech

Jdou po tobě
už cení zuby
hladoví psi
čerstvou krví se chlubí

Budou tě rvát
na nevzhledné kusy
jestli se zastavíš
jestli to zkusíš

Říct svojí holce
že je to láska
že se chceš vracet
hladit a laskat

Jenže tě donutí
k prudkému běhu
zanechat značky
na čerstvém sněhu

Řítit se životem
nevidět cíl
psi na stopě
a nic sis neužil
Autor zef, 05.09.2005
Přečteno 362x
Tipy 0
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

dobrá... vítej

05.09.2005 20:46:00 | Manik

Vítejte...suprovka...!!!

05.09.2005 20:13:00 | Milano

Co takhle s nimi bojovat, pro někoho, co ho máš rád. 100!

05.09.2005 19:39:00 | Krtica

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí