Vlak

Vlak

Anotace: ... krásný i smutný , radostný i překvapivý ... toď byl příběh nás dvou ... aneb konec se slečnou Šmoulou

Jednoho dne se vynořila jak maják z mlhy
Prostě tu byla
Začali ty nejkrásnější dny
Měli jsme strach
Však do vlaku jsme nasedli

Průvodčí pískal začátek jízdy

Cesta byla v celku dlouhá
Byla první opravdová
Vlak občas zrychlil občas zpomalil
Však mi jeli dál
Nikdo nás nezastavil

Průvodčí nám dál kynul

Cesta byla plná hvězd
Plánu, lásky, mazlení, lesů, hor a pohádek
Vlak jel svou cestou dál
Však blížil se konec těch radovánek

Průvodčí se chystal pískat náhle konec

Vlak zbrzdil, však nezastavil
Byla tu zastávka
Ona vystoupila z něj

Je konec Básním i říkankám
Je konec nočním procházkám
Tak končí příběh nás dvou
Průvodčí pískne a vlaky se rozjedou

Vážím si ji
Snad i ona mne
Řekli jsme si "Děkuji, že jsi tu byl"
A jeli dál … Každý svou cestou

To byl náš příběh ... Příběm o Šmoule a Staříkovi
Autor Nwanov., 24.10.2008
Přečteno 327x
Tipy 2
Poslední tipující: Sýkorka07, sondulacek
ikonkaKomentáře (0)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře
Ještě nikdo nekomentoval.
Pokud chcete vložit komentář, musíte se přihlásit.
© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí