DEN PO DNI

DEN PO DNI

Anotace: - Intimní sdělení -

Sbírka: Intimní sdělení

°

modlitbou Tvých slov
. . . se probírám . . .

sen o snu
. . .
vyprávíš o tom
jak ukojit touhu
. . .
poselství o nejniternějším hájemství
o neviditelném poutu
jímž sama vázána sobě
. . . dostojíš . . .

pléd z jemné ovčí vlny
s velkými oky upleten
jen tak . . .
. . . přes ramena

rty přizdobeny růží
i vyrovnaný dech
všem oznamují
že . . . JSI . . . !

modlitbou Tvých slov
. . . se probírám . . .

poselství o svých snech
jako obětinu pokorně kladeš
na schodišti dnů
den po dni
. . . květinu . . .
a k ní ještě pár slz
byť dávno už nepláčeš
slyším jak skanou
když z chrámu odcházíš

slyším Tě . . .
modlitbou Tvých slov
. . . se probírám . . .

°
Autor rolon, 24.10.2008
Přečteno 315x
Tipy 19
Poslední tipující: Myrja, Jin, Lucie Teru, spare, Holis, Psavec, kroužek, Petbab, Lota, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

Dobře se mi četla.

24.10.2008 19:00:00 | Psavec

...modlitba dává sílu...

24.10.2008 11:53:00 | Lota

řeknu jen krása
má duše vznáší se a jásá

24.10.2008 10:24:00 | Mbonita

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí