Odešel jsi.

Odešel jsi.

Anotace: pro nejlepšího kamaráda

Odešel jsi a nechal mě tu,
nechal mě na pospas strašnému světu.
Byl jsi mým přítelem,byl jsi mým světěm.
O tobě budu vyprávět jenom svým dětem.
Jak našla jsem dobrého kamaráda,
a že touto básní vyjadřuji jak moc ho mám Ráda.
jsou však jenom moje sny,
jak moc prázdné bez tebe jsou tyto dny.
Odešel´s daleko,odešel´s za lepším,
naučit se tě nenávidět,je řešením nejlehčím.
Vůbec to nejde,vždyť tě mám ráda,
Kdo mě bude podporovat,kdo bude mi krýt záda?
Ty už tu nejsi,abys mě utěšil,až budu smutná,
chci tě tu mít,tvá přítomnost je nutná.
Ach proč tohle vůbec píšu,když vím,
že už tvoje oči nikdy neuvidím.
Autor Savidge, 24.10.2008
Přečteno 505x
Tipy 9
Poslední tipující: 6thSun, Holis, lennerka, Woski
ikonkaKomentáře (3)
ikonkaKomentujících (3)
ikonkaDoporučit (1x)

Komentáře

ahoj fakt dobrá básnička velice sa mně líbí:D

04.11.2008 14:25:00 | Hanca.hrasek

Souhlasím s gabkinem, jsou to hodně silné verše!
Taky jsem jednou přišla o kamaráda, vím, jak to bolí, chtěla jsem se za vše na něj jen zlobit, ale ono to nejde, když jste si byli tak blízcí...
Krásná báseň, opravdu!

27.10.2008 10:52:00 | lennerka

Ne nedotklo.Děkuji za koment

26.10.2008 14:04:00 | Savidge

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí