Kdo za to může?...

Kdo za to může?...

Anotace: já tedy ne

Tričko s prima obrázkem
připomíná žvanec kraví.
Stačilo ho pračkou prohnat
jak nám prací symboly praví.

Kabelka s dírou ve švu
vždyť byla nová přeci.
Třebaže to tak nevypadá
nehodí se na nošení věcí.

Botky z pravé kůže
krokoměr asi v sobě měly.
Po týdnu chůze znaveny
vyměnit by prý chtěly.

Světýlek šňůra dlouhá
ozáří chvíli párty zahradní.
Na dvěsta jich je spojeno
však jen dvě náhradní.

Kolečka mašince upadly
dítě na ni smutně kouká.
Figurka pejska z plyše
místo haf si tiše mňouká.

Že nic nefunguje jak má
to výrobce bude asi vina.
Na štítku znaky podivné
říkají …made in China…
Autor Modrý Adept, 24.10.2008
Přečteno 399x
Tipy 19
Poslední tipující: Michelll, Bíša, Gabriel - Sinóda, Holis, Kanzy, Psavec, Lorraine, Majdi, poustevník Jirka, Mbonita, ...
ikonkaKomentáře (4)
ikonkaKomentujících (4)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Výstižné. :-)

25.10.2008 17:27:00 | Mirčaa

Čína to je nejvyšší kvalita za nejnižší cenu, nebo je to obráceně?

24.10.2008 19:10:00 | Psavec

kvalita..super kvalita
mám teď z Číny
přílítá:-)))

24.10.2008 17:59:00 | Mbonita

Ten konec je prostě trefný. ST! za obsah.

24.10.2008 16:31:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí