marnivá

marnivá

Anotace: ,,,

Tváře mněla hebký
přes prsa správný rozměry
a v dolní části lebky
zaťaté ostří sekery
za to že byla marnivá
a tahala se z mladšíma
stačilo pár slov u piva
lítost se ve vztek rozdýmá.

Našli ji po delším čase
děti co v lese si hráli
a letní vedra na kráse
taky moc nepřidaly
po četě pátrací
přijeli funebráci
do pytlů z igelitu
tak jak se to dělá
nandaly kusy těla...
Autor zenge, 24.10.2008
Přečteno 283x
Tipy 2
Poslední tipující: NikitaNikaT.
ikonkaKomentáře (1)
ikonkaKomentujících (1)
ikonkaDoporučit (0x)

Komentáře

Černá, pesimistická báseň, snad ne ze života, aj když život takový je...

25.10.2008 22:22:00 | NikitaNikaT.

© 2004 - 2024 liter.cz v1.6.1 ⋅ Facebook, Twitter ⋅ Nastavení soukromí